Hundefrisør & Hundesalon

Hundesalon København

Studio beregnet til kæledyr

BLUE DOG GROOMING STUDIO

Grooming er ikke kun pleje af racehunde og katte ichampionklassen. Den korrekte behandlinger giver ethvert kæledyr charme og elegance, og gør, at kæledyrene bedre tilpas, uanset race, alder og karakter. Deres pels skal ikke kun plejes for at vi som mennesker føler os godt tilpas, men primært – af hensyn til kæledyrets sundhed og komfort.

”Blue Dog” er en plejesalon beregnet til dyr. Vi specialiserer os i pleje af hunde, katte, marsvin, kaniner og … ikke mindst heste.

I vores hundesalon er det kunden, dvs. kæledyret, der er det vigtigste!

Velkommen i vores Hundesalon. Bedste Hundefrisør i København!

KUNDEN I HØJSÆDET

Alt hvad jeg foretager mig, laver jeg med fokus på kæledyrets komfort, sikkerhed og sundhed. Jeg bestræber mig på at gennemføre alle behandlinger i rolige omgivelser, og jeg afsætter rigelig tid til alle mine kunder. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at behandlingen skal være stressfri og så kort som muligt. Jeg har stor tålmodighed og sympati for mine kunder, og hvalpe og ældre hunde får positiv særbehandling.

Hundefrisør Sylvia vil forbedre dit kæledyr. Du bliver overrasket!

Ikke vores kunde endnu? Besøg vores studie og spørg efter rabat!

PROFESSIONELT UDSTYR OG PROFESSIONELLE KOSMETISKE PRODUKTER

Jeg råder over det mest moderne groomingudstyr, og jeg lægger stor vægt på udstyrets hygiejne og sikkerhed. Det værktøjjeg anvender steriliseres med midler af højeste klasse, nøjagtigt de samme, som anvendes på dyrlægeklinikker. Til plejebehandlinger anvender jeg udelukkende afprøvede, professionelle, kosmetiske produkter i højeste kvalitet, som er økologiske og hypoallergiske og garanterer et særdeles godt og holdbart resultat.

ERFARING OG KURSER

Jeg er uddannet hundefrisør, og jeg opdaterer løbende min viden om de nyeste tendenser indenfor pleje og klipning. For mig handler mit arbejde om at udleve min passion. Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft dyr i mit liv, dyr er min hobby, og arbejde med dyr er en stor fornøjelse for mig.

Hvad jeg specialiserer mig i?

Alt hvad jeg foretager mig, laver jeg med fokus på kæledyrets komfort, sikkerhed og sundhed.

HUNDEPLEJE

Langhårede hunde tager sig rigtigt flot ud, når de er velplejede. Sammenfiltret hår i armhulerne, bag ørerne, i genitalområdet og ikke mindst på poter, mellem trædepuder skræmmer ikke kun dyrene, men det medfører også ubehag og smerte.

PLEJE AF KATTE

Regelmæssigt bad giver mulighed for at holde dit kæledyrs hår sundt og rent. Det hjælper derudover med at fjerne dødt hår. Før behandlingen skal håret redes grundigt ud. I vores salon anvender vi udelukkende plejeprodukter fra kendte, renommerede firmaer, udviklet specielt til dyr.

PLEJE AF KANINER

Kaniner er af naturen meget rene dyr. Selvom de plejer pelsen omhyggeligt kan det nogle gange være, at de ikke helt kan klare det med hygiejnen. En gang imellem bør ejeren løfte kaninen og kigge nærmere på dens mave og det anale område. Vi bader ikke hele kaninen!!!

PLEJE AF MARSVIN

Marsvin skal plejes ligesom hunde og katte. Hvis de har langt hår, skal de klippes og redes, så de er rene og velplejede, og kløerne skal klippes regelmæssigt.Lige som alle andre pelsdyr fælder marsvis i større eller mindre grad.

Tjek prislisten på vores tjenester og bestil tid.